Aasa – Kulutusluottoa 2000-5000 euroa

  • Lainaa 2000-5000 euroa
  • Maksuaikaa jopa 24 kuukautta
  • Ikäraja 20-vuotta
  • Nopea lainapäätös
  • Luotettava palvelu
  • Suomalainen rahoituslaitos
  • Maksuton lainahakemus
  • 14 vuorokauden peruutusoikeus
  • Mahdollisuus lainan korotukseen

Aasa Esittely

Kotimainen Aasa Oy tarjoaa kotitalouksille mahdollisuuden nopeaan, joustavaan ja edulliseen vakuudettomaan lainaan. Aasa Oy noudattaa lainanoissaan ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon tiukkoja kriteereitä, voimassaolevia lainsäädäntöjä ja kuluttajaviranomaisten suosituksia. Aasa.fi-lainaa ottaessasi tiedät, että asiakastietosi ovat täysin turvassa.

Aasalta voit hakea kulutusluottoa 2000-5000 euroa joustavilla maksuehdoilla. Aasalta on helppo hakea lainaa netissä verkkohakemuksella. Palvelu ei edellytä lainalta vakuuksia tai takaajia, mutta lainasaajan tulee täyttää Aasan laatimat lainakriteerit. Aasa voi myöntää lainaa sinulle, jos olet vähintään 20 vuotias, sinulla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriötä, asut vakinaisesti Suomessa ja sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot.

aasa-etusivu

Lainan hakeminen Aasalta

Lainan hakeminen Aasalta on yksinkertaista ja helppoa: Täytä lainahakemus Aasan verkkosivuilla ja vastaanota lainapäätös vuorokauden sisällä. Aasa ottaa Aasa-lainaa koskevia hakemuksia vastaan jokaisena päivän hetkenä, seitsemänä päivänä viikossa. Lähetettyäsi lainahakemuksen se käsitellään luottamuksellisesti yleensä jo saman päivän aikana ja saat lainapäätöksesi tämän jälkeen nopeasti.

Lainan hyväksymisen jälkeen saat lainasopimukset ja sopimusehdot tarkasteltavaksesi. Tämän jälkeen sinun tulee allekirjoittaa sopimukset, palauttaa ne Aasalle ja saat lainasumman tilillesi. Aasa käyttää järjestelmissään salaustekniikkaa joka estää henkilötietojesi joutumisen vääriin käsiin. Lisäksi Aasa käsittelee kaikki henklötiedot aina voimassa olevan henkilötietolain ja tietosuojavaltuutetun mukaisesti.

Saadaksesi Aasa-lainaa, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja Suomessa vakituisesti asuva oikeustoimikelpoinen henkilö. Luottotietojesi tulee olla kunnossa, eikä sinulla saa olla aikaisempia maksuhäiriöitä tai tämänhetkisiä maksamattomia pikalainoja. Aasa-lainan maksuaika on joustava ja voit maksaa lainasi takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Luottoaikaa Aasa.fi tarjoaa 6 – 24 kuukautta. Voit valita laina-ajan itse kuukauden tarkkuudella. Laskurista näet lainasta maksettavat kulut ja suuntaa-antavan kuukausierän. Esimerkiksi 3000 euron lainasta maksetaan koron ohella 399 euron järjestelypalkkio ja tilinhoitomaksu 18 euroa kuukaudessa. 24 kuukauden maksuajalla kuukausittainen maksu on arviolta 192 euroa.

Aasa-lainaa maksetaan takaisin kotiisi tai sähköpostiisi lähetetyn lyhennyslaskun avulla. Jos haluat maksaa lainasi takaisin suunniteltua aikataulua nopeammin, lainan korot pienentyvät. Mitä nopeammin maksat siis lainasi takaisin, sitä vähemmän laina tulee sinulle maksamaan.

Lainan peruminen Aasalta

Aasa-lainan peruminen on helppoa, mikäli tulet toisiin ajatuksiin. Voit ilmoittaa lainan peruutuksetasi Aasalla sähköpostitse tai postitse 18 vuorokauden sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Kuluttajansuojalain mukaan voit perua etämyynnin kautta tehdyt lainasopimukset 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen solmimisesta. Jos peruutat lainasi, sinun tulee kuitenkin maksaa Aasa.fi –palveluntarjoajalle korvauksena todellinen vuosikorko siltä ajalta, jona laina oli käytössäsi.

Aasa voi myöntää sinulle vain yhden lainan kerrallaan, mutta voit saada lainasi summaan korotusta helposti yhdellä puhelinsoitolla. Aasa.fi –sivustolta löydät kattavasti tietoa lainaasi liittyvistä asioista ja myös Aasan palveluhinnaston. Hinnasto sisältää paitsi kaikki lainaasi lopulta lisättävät kulut myös todellisen vuosikoron.

Vastuullinen lainanantaja

Aasa on asiakkailleen hyvä kumppani. Aasa noudattaa lainapäätöstä tehdessään vastuullisen luotonannon kriteereitä, jotka on määrittänyt vastuullista luotonantoa edistävä eurooppalainen ryhmittymä (ECRC). Aasalle tärkeää on lainahakijan maksukyvyn selvittäminen mahdollisuuksien mukaan. Aasa uskoo, että asiakkaiden ylivelkaantumisen välttäminen on sekä lainanantajien että kuluttajien hyväksi.

Hae Kulutusluotto Aasalta!