Credit24 joustolimiitti – Hae joustolimiittiä 50-4000 euroa

  • Joustolimiittiä 50-4000 euroa
  • Yli 200.000 Suomalaista asiakasta
  • Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa
  • Ei piilokuluja eikä kiinteitä maksuja
  • Jatkuva luotto, nosta rahaa luottorajasi puitteissa milloin haluat
  • Ikäraja 19-vuotta
  • Joustavasti maksuaikaa
  • Suosittu ja luotettava palvelu

Credit24 Joustolimiitti

Credit24 tarjoaa 50-4000 euron suuruista joustolimiittiä käyttöösi edullisesti ja nopeasti.

Joustolimiitti eli joustoluotto on jatkuva luotto, jonka avulla voit aina halutessasi nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa. Palvelu toimii siis samaan tapaan kuin luottokortit.

Kuka Voi Hakea Joustolimiittiä?

Joustolimiittiä voit hakea Credit24 palvelun kautta jos olet 19-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja olet hoitanut raha-asiasi moitteetta. Lisäksi sinulta pitää löytyä verkkopankkitunnukset ja oma matkapuhelinliittymä.

Kaikki Credit24 luotot myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia.

Paljonko Maksan Kuluja?

Luoton korot riippuvat lainan summasta ja maksuajasta. Voit vertailla alustavia korkoja kätevästi Credit24 sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla.

Korkojen lisäksi Credit24 luotossa ei ole mitään muita kuluja. Et siis maksa lainastasi minkäänlaisia kk-maksuja, avausmaksuja tai tilinhoitopalkkioita!

Kuinka Nopea Luotonhakuprosessi On?

Erittäin nopea! Saat luottopäätöksen välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen ja jos päätös on myönteinen, niin voit alkaa nostamaan rahaa tilillesi heti!

HUOM! Lainahakemus on aina asiakkaalle ilmainen. Alat maksamaan korkoa luotostasi vasta siinä vaiheessa, kun nostat rahaa tilillesi ensimmäisen kerran.

Onko Credit24 Palvelu Turvallinen?

Ehdottomasti! Palvelun kautta on hakenut luottoa jo yli 200.000 Suomalaista ja sen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Credit24 käyttää SSL-suojattuja tietoliikenneyhteyksiä, joita kaikki suurimmat Suomalaiset pankit myös käyttävät. Tietosi ovat siis yhtä turvalisissa käsissä kuin normaaleissa pankeissakin.

Luoton Takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Saat joka kuukausi Credit24:ltä laskun, jossa on tarpeelliset tiedot luoton lyhentämiseen. Laskun saat valintasi mukaan joko perinteisesti postilla, sähköpostilla tai nettipostilla.

Voit myös halutessasi pitää maksuvapaan kuukauden, jos tarvitset joustoa luoton lyhentämisessä.

Yhteenveto

Credit24 on yksi tämän hetken suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Luotot eivät sisällä minkäänlaisia piilokuluja vaan maksat ainoastaan korkoa luotostasi. Palvelu on myös erittäin luotettava ja sen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Jos tarvitset nopeasti joustolimiitin käyttöösi, niin tutustu Credit24 palveluun tarkemmin klikkaamalla alta!

Hae Credit24 Joustolimiittiä!

(Lue lisää Credit24 joustoluotosta)