Ferratum Joustava – Hae 2000 euron jatkuva luotto tilillesi

 • 2000 euron joustava luotto
 • Luotto käytössäsi 24/7
 • Lainaa milloin tahansa kaikilla laitteilla
 • Joustavat maksuajat
 • Ei piilokuluja
 • Helppo ja ilmainen lainahakemus
 • Lainapäätös välittömästi
 • Toimiva asiakaspalvelu
 • Suosittu ja luotettava lainapalvelu

Ferratum Joustava

Ferratum Joustava on suosittu lainatuote, jonka avulla saat kätevän 50-2000 euron suuruisen joustoluoton tilillesi minuuteissa. Ferratum toimii samaan tapaan kuin luottokortit, sillä erolla että nostat rahaa tilillesi oman luottorajasi puitteissa. Rahaa voit nostaa aina halutessasi minä vuorokauden aikana tahansa.

Ferratumin lainahakemus on ilmainen ja saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen. Voit siis saada jopa 2000 euron suuruisen luoton käyttöösi 10 minuutissa! Ferratum Joustava on todella kätevä vararahasto pahan päivän varalle ja parasta siinä on se, ettei se sisällä mittän yllättäviä ja ikäviä piilokuluja.

Kuka Voi Hakea Luottoa?

Voit hakea Ferratum pikaluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet 20-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen
 • Luottotietosi ovat puhtaat
 • Sinulla on käytössäsi oma matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset

Kuinka Joustavaa Haetaan?

Ferratum Joustavan hakeminen ei voisi olla paljon helpompaa ja nopeampaa! Luottoa haetaan ilmaisella verkkohakemuksella, joka löytyy Ferratumin kotisivuilta.

Verkkohakemuksen täyttäminen vie n. 10 minuuttia ja luottopäätöksen saat saman tien hakemuksen täyttämisen jälkeen. Hakemus kannattaa ehdottomasti täyttää koska et vielä itse täyttämisellä sitoudu mihinkään. Hyväksyt lainasopimuksen vasta kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen, tarkistanut luoton lopulliset kulut ja korot ja allekirjoittanut lainasopimuksen.

ferratum-hakemus

Milloin Voin Hakea Lainaa?

Voit hakea Ferratum Joustavaa aina kun haluat eli kellon ympäri. Luottopäätöksen saat aina välittömästi ja jos haet lainaa klo 7.00-23.00 välisenä aikana, niin saat myös rahat tilillesi 10 minuutin sisällä!

Kun luottohakemuksesi on hyväksytty, niin voit nostaa luottoa tilillesi haluamasi summan kellon ympäri. Ferratum Joustava on erittäin kätevä vararahasto, koska maksat kuluja ainoastaan tekemistäsi nostoista. Jos et siis ole nostanut rahaa tilillesi luottotililtä, niin et myöskään maksa siitä kuluja!

Alennuskoodi

Ferratum tarjoaa tällä hetkellä Joustava-luotolleen alennuskoodia, jonka avulla saat -20 % alennuksen 2000 € nostoihin saakka. Etu koskee sekä uusia että vanhoja asiakkaita ja on voimassa 31.12.2016 asti!

Käytä siis NETTI20 alennuskoodia lainahakemuksen täytön yhteydessä!

Koroton Pikavippi

Tililuoton lisäksi Ferratum tarjoaa asiakkailleen myös täysin korotonta pikavippiä. Voit hakea korotonta lainaa 50-300 euroa. Maksuaikaa saat lainasummasta riippuen 15-30 vuorokautta.

Yhteenveto

Ferratum Joustava on todella loistava vaihtoehto vararahastoksi pahan päivän varalle. Voit hakea hyväksytyn luottopäätöksen Ferratumilta mutta et joudu maksamaan luotostasi minkäänlaisia kuluja siihen asti, kun nostat luottoa tilillesi. Lisäksi Ferratum Joustavan kulut ovat todella vertailukelpoisia muihin netissä joustoluottoja tarjoaviin palveluihin. Jos haluat tutustua myös muihin sivustomme joustoluottoa tarjoaviin palveluihin, niin katsasta esim. Limiitti.fi, Ekstraluotto ja Credit24 esittelymme.

Klikkaa alta ja hae Ferratum Joustava käyttöösi jo tänään!

Hae Ferratum Joustavaa Tästä!