Limiitti.fi – 50-3000 euron lainalimiitti käyttöösi nopeasti

  • Lainalimiittiä 50-3000 euroa
  • Joustavasti maksuaikaa
  • Ensimmäinen 500 euroa ilman nostokuluja
  • Jo yli 300 000 asiakasta
  • Rahat tilille välittömästi
  • Rekisteröity luotonantaja
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa
  • 14 päivän peruutusoikeus
  • Ilmainen lainahakemus

Mikä On Lainalimiitti?

Limiitti.fi palvelun lainalimiitti toimii käytännössä samalla tavalla kuin luottokortti. Voit nostaa lainaa tilillesi luottorajasi(2000-3000 €) puitteissa milloin haluat. Luoton nosto tapahtuu kätevästi joko Limiitti.fi sivujen kautta tai tekstiviestillä.

Miten Haen Lainaa Ensimmäisen Kerran?

Valitse ensin Limiitti.fi sivustolta löytyvän lainalaskurin avulla haluamasi lainasumma. Ensimmäisellä kerralla voit nostaa lainaa korkeintaan 2000 euroa. Valittuasi lainasumman Saat samalla arvion kuukausierien ja kulujen suuruudesta.

Tämän jälkeen pääset täyttämään itse lainahakemuksen, johon lisäät henkilökohtaiset tietosi ja tunnistaudut verkkopankkitunnusten avulla. Lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen ja jos päätös on myönteinen, niin rahat maksetaan tilillesi heti!

Kuka Voi Hakea Luottoa?

Voit hakea Limiitti.fi joustoluottoa, jos olet 22-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi sinulta tulee löytyä verkkopankkitunnukset, oma matkapuhelinliittymä sekä sähköpostiosoite. Myös luottotiedot pitää olla kunnossa, jos haluat lainaa saada Limiitti.fi palvelun kautta.

Miten Maksan Luottoa Takaisin?

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Jos haluat maksaa luoton takaisin kerralla, niin saat maksuaikaa 45 päivää.

Jos taas haluat maksaa takaisin erissä, niin luoton minimilyhennys on 20 % avoimesta summasta tai vähintään 50 euroa.

Kuinka Paljon Kuluja Lainasta Kertyy?

Limiitti.fi sivustolta löydät kätevän lainalaskurin, jonka avulla voit tarkistella luoton kuluja eri summilla. Laskuri näyttää sinulle kuinka paljon kuluja kertyy joko kertamaksulle tai osamaksuille. Alla näet esimerkin 1000 euron luotosta:

Miksi Valita Limiitti.fi?

Limiitti.fi on Suomalainen luotettava lainapalvelu. Sen omistaa vuonna 2006 perustettu Tact Finance Oy, joka on auttanut satojatuhansia Suomalaisia heidän päivittäisissä raha-asioissaan. Palvelu on helppo ja nopea käyttää sekä viimeisen päälle asiakasystävällinen. Voimme suositella lämpimästi Limiitti.fi palvelua, jos olet pikaisen rahoituksen tarpeessa!

Hae Lainalimiitti Käyttöösi Tästä!