Ostosraha – Lainaa 400-10000 euroa heti tilille

  • Lainaa 400-10000 euroa
  • Mahdollisuus luoton korotukseen
  • Maksuaikaa jopa 72 kuukautta
  • Välitön lainapäätös
  • Rahat tilillesi 15-minuutissa
  • Kotimainen rahoitusyhtiö
  • Luotettava toimija
  • Maksuton lainahakemus
  • Toimiva asiakaspalvelu

Ostosraha Esittely

Ostosraha.fi on yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista netissä. Ostorahan kautta voit hakea lainaa helposti ja nopeasti elämän muuttuviin tilanteisiin ja suuriin hankintoihin. Ostostaha.fi tarjoaa heti nopean lainan kuluttajan käyttöön. Palvelun lainavalikoima sisältää 400-10000 € kulutusluottoja erilaisiin kuluttajen lainatarpeisiin, kuten suurten hankintojen rahoittamiseen tai äkillisiin elämänmuutoksiin. Ostorahalta voit hakea lainaa 400-10000€ ilman vakuuksia, 12-72 kuukauden maksuajalla helposti ja vaivattomasti. Verkkohakemuksen täytettyäsi, saat lainapäätöksen ja rahat tilille alle 15 minuutissa!

ostosraha-etusivu

Ostosraha.fi kulutusluotto

Ostosrahan tarjoama kulutusluotto on verkkohakemuksella myönnettävä laina. Ostoraha tarjoaa kulutusluottoa 400-10000€:n lainasummilla ja 12-60 kuukauden maksuajalla. Lainahakemus käsitellään lainapalvelussa välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen ja laina maksetaan hakijan tilille lähes välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Lainahakemuksen käsittelyaika on noin 15 minuuttia.

Ostosrahan kulutusluotto on suunnattu 20-75 vuotiaille Suomen kansalaisuuden omaaville henkilöille, jotka täyttävät Ostorahan määrittelemät luottokelpoisuusehdot. Lisäksi myönteinen luottopäätös edellyttää, että luotonhakijalla on Suomen kansalaisuus, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, virallinen osoitetieto Suomessa, moitteettomat luottotiedot ja matkapuhelinnumero.

Lainaa voidaan myöntää 20 vuotiaille 400 euroa ja 21-75 vuotiaille 400-10000 euroa. Lainan kiinteä korko on 24,9% ja se pysyy samana koko laina-ajan. Lainan kokonaislainasumma sisältää kaikki siihen liittyvät kulut. Esimerkiksi jos kuluttajalle myönnetään 3000€ laina, sen todellinen vuosikorko on 29,86%, takaisinmaksuaika 60kk, lainan kuukausierä 90,54€ ja takaisinmaksettava kokonaissumma on 5432,05€. Ostoraha ei vaadi lainoista mitään vakuuksia tai takauksia.

Lainan korottaminen Ostorahalla

Ostosraha.fi sivustolta voit myös hakea lainan korotusta 10000 euroon asti. Ostoraha tarjoaa korotetun lainan ilman vakuuksia, 12-72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan korottamista voi hakea kaikki ne asiakkaat, jotka ovat hoitaneet vanhan lainan takaisinmaksun virheettömästi ja maksaneet 6 kpl lyhennyksiä tai 30% lainan pääomasta. Lainan korotusta voi hakea helposti verkkohakemuksella. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat päätöksen lainan korotuksesta 15 minuutissa ja rahat tilillesi heti!

Tietoa yrityksestä

Ostosraha.fi-sivuston omistaa OPR-Vakuutus Oy, joka on vakavarainen ja hyvämaineinen luotonantaja. Vuonna 2005 perustettu OPR-Vakuutus Oy on segmentissään johtava suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kulutusluottoja kuluttajille sekä käyttöpääomarahoitusta pk-yrityksille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu monipuolisia kuluttajaluottopalveluita, verkkomaksuratkaisuja verkkokaupoille sekä yrityksille suunnattuja lainapalveluita. Ostosraha.fi:n lisäksi muita yrityksen kuluttajille suunnattuja tuotteita ovat Everyday.fi joustoluotto ja Pikavippi.fi pikalaina. Yrityksen toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Prahassa. OPR-Vakuus Oy on kymmenen vuoden ajan palvellut Suomessa 350 000 asiakasta yli miljoonalla toimeksiannolla ja yritys on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Luotettava luotonantaja

Vastuullisuus, luotettavuus ja tyytyväinen asiakas ovat perusedellytyksiä OPR-Vakuutus Oy:n toiminnassa. Yritys kantaa vastuuta kaikesta toiminnastaan ja panostaa palveluidensa kehittämiseen kouluttamalla jatkuvasti henkilökuntaansa sekä kehittämällä toimintatapojaan ja järjestelmiään. OPR-vakuutus Oy toimii aina Suomen lakien ja säädösten mukaisesti ja toimittaa reilun toiminnan periaatteita kaikissa työtehtävissään. OPR-Vakuutus Oy tarjoaa myös asiakkailleen turvallisen käyttökokemuksen verkkosivuillaan, huolehtimalla sivustojensa tietojen suojaamisesta. Asianmukainen ja turvallinen tietoliikenteen salaus on yrityksen internet-sivustojen ehdoton perusedellytys.

Hae Kulutusluotto Ostosrahalta!