Yleislaina – Luottoa 2000-5000 euroa

  • Lainaa jopa 5000 euroa
  • Ilmainen lainahakemus
  • Ei piilokuluja
  • Lainasopimuksen sähköinen ja nopea allekirjoitus
  • Luotettava palvelu
  • Maksuaikaa jopa 2-vuotta
  • Turvallinen ja luotettava palvelu
  • Rekisteröity luotonantaja
  • Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

Yleislaina Esittely

Yleislainalta voit saada lainaa 2000-5000 euroa helposti ja joustavin ehdoin. Yleislaina tarjoaa kuluttajille kertaluontoisia kulutusluottoja, joita on helppo hakea verkossa olevalla lainahakemuksella. Hakemuksen jättö on ilmaista eikä sido hakijaa vielä lainan ottamiseen. Hakemuksen jätettyäsi sinulle lähetetään lainasopimus sähköpostiisi, jonka hyväksyttyäsi palvelu toimittaa rahat nopeasti tilillesi.

yleislaina-etusivu1

Yleislaina on reilu ja hyvä ratkaisu, jos tarvitset rahaa nopeasti suuremman summan. Yleislaina sopii erityisen hyvin kertahankintoihin, kuten uusien kodinkoneiden hankintaan, autolainaan, sijoittamiseen, remonttiin tai häiden rahoittamiseen yms. Koko lainasumma maksetaan kerralla tilillesi ja maksat sen takaisin kätevissä erissä 6-24 kuukauden kuluessa riippuen lainasopimuksestasi.

Yleislaina ei vaadi lainan vakuuksia, takaajia eikä ostettuakaan takausta. Lainan hakeminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kun siihen ei tarvita erillisiä henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia. Yleislainan kulutusluotto soveltuu erinomaisesti suurempien hankintojen rahoittamiseen. Jos tarvitset vieläkin suurempaa lainaa kuin 5000 euroa, niin tutustu myös Rahalaitoksen ja Etuan vaihtoehtoihin

Yleislainan lainahakemus on maksuton ja lainaa voi hakea verkossa kaikkina viikon päivinä ja kellon aikoina verkossa. Yleislainan lainaa ei kuitenkaan voi hakea tekstiviestillä, vaan lainahakemus täytyy täyttää ja lähettää Yleislainan verkkosivuilta. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja rahat voivat olla tililläsi vielä saman päivän aikana. Jos et ole varma lainan tarpeesta, voit myös pyytää Yleislainalta lainapäätöksen kaiken varalle ja saatuasi myönnetyn lainapäätöksen, voit ottaa rahat käyttöösi sitten kun niitä tarvitset.

Kun jätät lainahakemuksen Yleislainalle, saat alustavan lainapäätöksen ja lainasopimuksen välittömästi. Vastaanotettuasi lainasopimuksen voit rauhassa tutustua sen ehtoihin ja harkita lainan ottamista. Saatuasi hyväksytyn lainapäätöksen voit valita, haluatko allekirjoittaa lainapaperit sähköisesti käyttämällä omia verkkopankkitunnuksia, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää lainatarjouksen paperisena versiona kotiisi. Jos päätät hyväksyä saamasi lainatarjouksen, voit allekirjoittaa paperit ja palauttaa ne postiin. Lainaa saat tilillesi, kun Yleislainan lainapalvelu on vastaanottanut allekirjoittamasi lainapaperit. Jos haluat lainan tilillesi mahdollisimman nopeasti, kannattaa lainapaperit allekirjoittaa sähköisesti.

Saadaksesi lainaa Yleislainalta, sinun tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt. Yleislainan nimelliskorko on 24,9 % ja laina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Lisäksi Yleislainan lainanmyöntämisen ehtona on, ettei sinulla ole luottohäiriömerkintöjä, olet töissä tai saat eläkettä, työsuhteesi ei ole koe-ajalla, tulosi ylittävät menosi eikä sinulla ei ole liian paljon luottoja ennestään. Vaatimuksena on myös pysyvä osoite sekä pankkitili Suomessa koska ulkomaille ei voida lainaa hakea.

Yleislainan voi peruuttaa helposti ja nopeasti sähköpostitse tai postitse 18 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Peruuttamisilmoituksessa tulee ilmoittaa oma nimi ja sopimusnumero tai henkilötunnus. lmoituksen voit tehdä postitse tai sähköpostitse. Luotosta peritään kuitenkin korko ajalta, jolla se on ollut kuluttajan käytettävissä.

Yleislainan etuna muihin lainanantajiin verrattuna on, että voit hakea lainapäätöksen kaiken varalle ja ottaa rahat käyttöösi vasta sitten, kun niitä tarvitset. Yleislaina on rekisteröity luotonantaja ja palvelulla on Etelä-Suomen aluehallintoviraston lupa myöntää kuluttajaluottoja Suomessa. Mikäli tarvitset lainaa suurempiin kertahankintoihin, tässä tapauksessa oikea valintasi on Yleislaina.

Hae Kulutusluotto Yleislainalta!